Máte dotaz? Zavolejte nám: +420 568 421 106
Drobečková navigace

Úvod > Katalog zboží > Gastro, zdravotnictví

Gastro, zdravotnictví

Dlouhodobě zajišťujeme pracovní a ochranné oděvy pro zdravotnické a gastro i potravinářské provozy v regionu Vysočiny a Jižní Moravy.  Se všemi zájemci o naše pracovní oděvy je pravidelně v kontaktu náš obchodní zástupce pro daný region.

Dodáváme dámské i panské pracovní a ochranné oděvy a pomůcky pro zdravotnictví a gastro.

  • Dámské pracovní oděvy

    Nabízíme široký sortiment dámských ochranných oděvů určených do potravinářství, gastronomii a zdravotnictví.  

    Dámské pracovní ochranné oděvy

    Dámské pracovní ochranné oděvy nabízíme nejenom v klasické bílé barvě, ale také například ve světle modré, světle zelené atd. V tomto katalogu naleznete pouze část z naší aktuální nabídky, která se neustále mění a rozšiřuje podle aktuální nabídky našich dodavatelů látek a hotového zboží.

    O aktuální sortiment dámských ochranných pracovních oděvů pro zdravotnictví a gastro a jejich aktuální ceny a termíny dodání si můžete napsat na náš email info@pracovniodev.cz nebo nám poslat poptávku pomocí poptávkového formuláře na stránce kontakty na tomto webu.

    Nadměrné velikosti dámských pracovních ochranných oděvů

    Díky tomu, že je neustále velká poptávka po bílých pracovních oděvech nadměrných / popř. i malých / velikostí šijeme tyto pro naše zákazníky. Jedná se zejména o bílé pracovní kalhoty a haleny v nadměrných velikostech několika X. Šijeme nadměrné velikosti bílých pracovních oděvů, kalhot a halen různých střihů pro školní jídelny, restaurace, hotely, nemocnice, soukromé lékaře a zdravotní personál nebo i pro kosmetické salony a wellness centra.  

    Obchodní zástupce pro Vysočinu  a Jižní Moravu

    Pokud vaše firma sídlí na Vysočině nebo na Jižní Moravě, domluvte si schůzku s naším obchodním zástupcem přímo u Vás ve firmě. Kontakt ZDE:

  • Dámská obuv

    Potřebujete bílou dámskou pracovní ochrannou obuv do zdravotnického, potravinářského nebo gastro provozu? Vyberte si v našem katalogu, najdete zde velký výběr typů pracovní obuvi pro ženy od otevřených bot až po nízké i vysoké bílé gumáky ve všech velikostech a několika typy protiskluzové podrážky.

    Kompletní nabídka dámské ochranné pracovní obuvi

    Díky neustále se měnící nabídce dodavatelů dámské pracovní ochranné obuvi máme v tomto katalogu větší část z naší nabídky. Pokud potřebujete dámskou pracovní obuv a nevyhovuje vám žádný z uvedených modelů, kontaktujte nás telefonicky +420 608 755 708 nebo emailem info@pracovniodev.cz a my vám pošleme kompletní nabídku. Pokud působíte na Vysočině nebo v Jihomoravském kraji, můžete si domluvit schůzku s naším obchodním zástupcem, který vám vybere adekvátní typ pracovní obuvi podle vašich požadavků a současně s vámi dohodne obchodní podmínky a termíny dodání zboží.

  • Pánská obuv

    Vyberte si některý z modelů bílé pánské ochranné pracovní obuvi z naši nabídky

    Pánská bílá ochranná pracovní obuv

    V této kategorii najdete pánskou bílou pracovní obuv určenou pro zdravotnictví, gastronomické, potravinářské a chemické provozy. Můžete si vybrat typ pracovní obuvi od pantoflí, otevřené boty, uzavřené nízké pracovní boty až po bílé holínky, gumáky s protiskluzovou podrážkou.

    Kompletní nabídku pánské pracovní obuvi vám zašleme na požádání nebo vás může navštívit naše obchodní zástupkyně / působí v regionu Vysočina a Jižní Morava /.


......